Tilaus- ja toimitusehdot

Yhteystiedot

Lämpöpartion verkkokauppaan ja kaupankäyntiin liittyvä kaikki yhteydenpito voidaan hoitaa seuraavien kanavien kautta:

 • Verkkosivut: www.lampopartio.fi
 • Sähköposti: info@lampopartio.fi
 • Puhelin: 040 1839 100

Lämpöpartio ei ota vastuuta mahdollisten muiden kanavien kautta lähetettyjen viestien vastaanottamisesta.

Yritystiedot:

 • Y-tunnus: 2436191-9
 • Yrityksen nimi: Lämpöpartio Oy
 • Postiosoite: Lekatie 6, 67800 Kokkola

 

Tilaaminen

Tilauksen jälkeen lähetämme asiakkaille tilausvahvistuksen. Tilausvahvistus sisältää muun muassa.:

 • tiedon tilatuista tuotteista, määristä ja hinnoista
 • toimitusaika arvion ja –osoitteen

Pidätämme oikeuden hinta-, toimitusaika- ym. tuotetietojen muutoksiin siihen asti kunnes olemme vahvistaneet tilauksen. Mikäli hinta tai muut tiedot muuttuvat vahvistusvaiheessa, on asiakkaalla oikeus halutessaan peruuttaa tilaus.

Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä sillä hetkellä voimassa oleviin tilaus-, toimitus- ja maksuehtoihin. Näitä ehtoja noudatetaan tilaustavasta riippumatta. Pidätämme oikeuden ehtojen muutoksiin.

 

Toimitus

Olemme yhteydessä asiakkaaseen tehdyn tilauksen jälkeen sopiaksemme tilaukselle toimitus- tai asennuspäivän. Samalla selvitämme tilaukseen liittyvät mahdolliset lisätarpeet tilaukseen, kuten asennuksen vaatimat läpiviennit, putkivedot, sähkötyöt tai tulevat huollot jne.

 

Toimittamatta jättäminen

Pidätämme oikeuden olla toimittamatta tilausta luottotietoihin, puutteellisiin henkilötietoihin, virheelliseen tilaukseen, nettisivulla olevaan virheeseen tai muihin vastaaviin seikkoihin vedoten. Tällaisissa tapauksissa mahdollisesti maksetut maksut palautetaan asiakkaalle.

 

Toimitusalue

Asennuksen ja huollon tuotteille voi tilata seuraaville alueille: Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Päijät-Häme, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi

 

Asennus

Lämpöpartio on TUKESin hyväksymä asennusliike ja lisäksi meillä on tuhansien laitteiden kokemus lämpöpumppu asennuksista.

Huomioithan, että ilmalämpöpumpun asentaminen vaatii TUKESin hyväksymän asentajan/asennusliikkeen.

Mikäli asiakas ei ota asennusta Lämpöpartiolta, asiakkaan tulee ilmoittaa Lämpöpartiolle asentajan/asennusliikkeen tiedot tilauksen yhteydessä tällä lomakkeella F-kaasuja sisältävien laitteiden ostolomake_Ilmalämpöpumput (1). Mikäli tilaat Lämpöpartiosta myös asennuspalvelun, sisältää se laitteen sijoittelun suunnittelun, asennuksen, käyttöopastuksen sekä teknisen tuen.

 

Tilauksen vastaanottaminen

Asiakkaan tulee varmistaa, että hän itse tai hänen valtuuttamansa henkilö on ottamassa tilauksen vastaan ja kuittaamassa sen ilmoitettuun toimitusaikaan asiakkaan ilmoittamassa toimitusosoitteessa.

Mikäli näin ei ole, asiakkaan tulee huolehtia, että asiakkaan ilmoittamaan puhelinnumeroon saadaan yhteys kun toimitus on tulossa.

Mikäli asiakas ei ole toimituksen tapahtuessa paikalla tai puhelimitse tavoitettavissa, emme ole velvoitettuja toimittamaan tavaraa. Veloitamme mahdollisesta turhasta kuljetuksesta aiheutuneet kulut asiakkaalta.

Toimituksen mukana seuraa rahtikirja tai lähete. Asiakkaan tulee tavaraa vastaanottaessasi tarkistaa, että toimitus on rahtikirjan/lähetteen mukainen ja vahingoittumaton. Asiakkaan tulee aina säästää rahtikirja/lähete.

Mikäli toimituksessa tai tuotteissa havaitaan ongelmia, toimitaan seuraavasti:

 • Ennen rahtikirjan/lähetteen allekirjoitusta, tehdään siihen kirjallinen merkintä virheistä, seikkaperäisesti ja selkeästi.
 • Otetaan välittömästi yhteyttä Lämpöpartioon
 • Huomioitavaa: ilman mitään merkintää rahtikirjassa/lähetteessä, jää vastuu sellaisista virheistä, jotka ovat jo toimitushetkellä havaittavissa, asiakkaalle.

 

Laitteiden takuut

Kaikilla tuotteillamme on valmistajan tai maahantuojan normaali takuu. Takuuaika alkaa kuitissa tai laskussa olevasta päiväyksestä. Takuut ovat laitekohtaisia. Lisätietoa takuista saat asiakaspalvelustamme.

 

Palautusoikeus

Kuluttaja-asiakkaillamme on 14 vuorokauden täysi palautusoikeus tuotteillemme. Palautettavan tuotteen tulee olla täysin jälleenmyyntikelpoinen ja virheetön.

Ennen palautusta asiakkaan tulee aina olla yhteydessä Lämpöpartioon ohjeiden saamiseksi. Emme hyvitä tuotetta, ellei palautuksesta ole sovittu ennakkoon Lämpöpartion kanssa.

Palautustapauksissa maksunpalautus suoritetaan samalle maksutavalle, jolla tilaus oli maksettu.

 

Maksaminen

Tilaukset maksetaan tilauksen yhteydessä asiakkaan valitsemalla maksutavalla. Mikäli tuotteen saatavuudessa on poikkeavuuksia (esim. virheellinen varastosaldo), voimme ehdottaa vaihtoa toiseen tuotteeseen jolloin hinnanerotus laskutetaan tai hyvitetään asiakkaalle jos kyseessä on erihintainen tuote. Mikäli emme löydä asiakkaalle sopivaa ratkaisua, palautamme maksun täysimääräisesti asiakkaalle.

 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

 • Paytrail Oyj
 • Y-tunnus: 2122839-7
 • Osoite: Innova 2,  Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä

Maksupalveluehdot: https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot