Ilmalämpöpumpun asennus

699,00 

Olemme asentaneet yli 10000 lämpöpumppua eri puolille Suomea. Saat meiltä ilmalämpö- tai viilennyspumpun asennuksen kiinteällä hinnalla ammattilaisen tekemänä ja takuutyönä. Myönnämme asennuksellemme 5 vuoden takuun ja työ on kotitalousvähennyskelpoista.

Asennuksen suorittavat Lämpöpartion omat asentajat. Kaikilla asentajillamme on tarvittava Tukesin myöntämä kylmäalan pätevyys.


Ilmalämpöpumpun perusasennuspaketti omakotitaloon avaimet käteen -palveluna (699 €)

 • Järjestelmän pakkaus, toimitus ja purku asennuskohteessa.
 • Asennuksessa sisä- ja ulkoyksikkö ovat samassa kerroksessa, sekä alle 5 metrin etäisyydellä toisistaan.
 • Läpivienti (ei vaadi erikoistyökaluja, esim. puurakenteinen seinä) sis. kylmäaineputket, sähkö ja kondenssivedenpoisto.
 • Ulkoyksikön asennus seinätelineelle, tärinänvaimentimet ja pientarvikkeet.
 • Järjestelmän sähköistys maadoitetusta pistorasiasta. sis. tarvikkeet.
 • Lämpöpumpun koekäyttö, kylmäputkiston tyhjiö
 • Peruspakettiin sisältyvät kilometrit 100 km lähimmältä Lämpöpartion toimipisteeltä (Oulu, Kokkola, Kuopio, Seinäjoki, Joensuu, Jyväskylä, Tampere, Kouvola, Turku ja Helsinki)
 • Työmme on kotitalousvähennyskelpoinen. Kotitalousvähennystodistus ja takuutodistukset lähetetään postissa töiden valmistuttua.

 

Saatuamme tilauksen olemme teihin yhteydessä asennuksen aikataulusta.

Huomaathan, että asennuspalvelun voi tilata vain verkkokaupastamme ostetuille tuotteille!

Kuvaus

Mahdolliset lisätyöt:

Mistä mahdollisia lisätöitä voi sitten tulla? Joskus sisä- ja ulkoyksikköä ei voi asentaa suoraan vastakkaisille puolille, vaan etäisyyttä joutuu kasvattamaan. Sisäyksikkö tulee yläkertaan tai haluatkin maatelineen seinätelineen sijaan. Myös seinärakenne voi hidastaa asentamista ja tarvitaan järeämpää kalustoa reiän tekemiseen, tai vaan vanhan pumpun tilalle halutaan uusi pumppu.

Alla olevista hinnoista (sis. alv24%) voit tarkistaa mahdollisten lisätöiden kustannukset. Mahdolliset lisätyöt laskutetaan asennuksen jälkeen.


Perusasennuksen ulkopuolisten lisätöiden hinnasto
:

 • Maateline seinätelineen sijaan – 100€ / kpl
 • Timanttiporaus (tiili, betoni, siporex tms.) – 100€ / läpivienti
 • Vanhan ilmalämpöpumpun purku ja kierrätys – 100€ / kpl
 • Sisäyksikön asennus 2. kerrokseen – 100€ / kpl
 • Sisä- ja ulkoyksikön etäisyys yli 5 metriä – 100€ / alkava 5 metriä
 • Asiakkaan kanssa sovittavia lisätöitä suoritetaan 75€ / h (sis. alv. 24%) hintaan + tarvikkeet
 • Matkakulut yli 100 km etäisyydellä Lämpöpartion toimipisteistä sijaitsevaan asennuskohteeseen 1,20€ / ylimenevä kilometri. (Toimipisteet: Oulu, Kokkola, Kuopio, Seinäjoki, Joensuu, Jyväskylä, Tampere, Kouvola, Turku ja Helsinki)

Alla olevat työt eivät kuulu asennussisältöön:

 • Asennuspaikan raivausta, kuten huonekalujen siirtoa
 • Telinekustannuksia, jos on normaalista poikkeavia asennuskorkeuksia
 • Maatelineen alustan maarakennustöitä

Kotitalousvähennys:

 • Ilmalämpöpumpun perusasennuksen töiden osuus, sekä mahdolliset lisätyöt kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin. Vähennys on 40 % työnosuudesta. Perusasennuksen työnosuus on 699 euroa, eli vähennyksen osuus 279,60 euroa.

Lämpöpartio on tilaajaan yhteydessä tilauksen jälkeen ja mahdolliset lisätyötarpeet käydään läpi ennen asennusta.

Ilmoitus pätevöidyn asennusliikkeen käyttämisestä

Ilmalämpöpumppu on kylmälaite, joka sisältää fluorattuja kasvihuonekaasuja. Tämän vuoksi sen saa asentaa vain pätevöitynyt ja luvan omaava asentaja. Lämpöpartion tulee myyntiliikkeenä varmistaa, että kylmäpiirin kytkee pätevöitynyt asennusliike tai asentaja. Tämän vuoksi edellytämme, että ilmalämpöpumpun ostaja, joka ei käytä asennuspalveluitamme ilmoittaa, kuka asennuksen suorittaa.

Suomessa pätevöidyt asennusliikkeet löytyvät Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin toiminnanharjoittajarekisteristä.

F-kaasuja sisältävien laitteiden ostolomake_Ilmalämpöpumput (1)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ilmalämpöpumpun asennus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Asennuksen ja huollon tuotteille voi tilata seuraaville alueille Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Päijät-Häme, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi

”Ilmalämpöpumppu on paras investointi kodissa viihtymiseen”

Lämpöpartio asensi Piritta Hagmanin kotiin ilmalämpöpumpun tuomaan asumismukavuutta, sekä auttamaan kodin lämmityksessä. Piritta kuvaili kokemuksiaan sosiaalisessa mediassaan näin:

”Mikään ei ole ollut niin hyvä investointi kodissa viihtymiseen ja unenlaadun parantamiseen kuin ilmalämpöpumppu!

Homma eteni kuukausi sitten näin; Lähetin Lämpöpartiolle tarjouspyynnön ja valehtelematta 3min myöhemmin olinkin jo saanut sen sähköpostiini. Lämpöpartiosta myös soitettiin saman iltapäivän aikana, koska kyselin muutamaa extra-asiaa ja ne selvitettiin minulle heti. Kaksi viikkoa myöhemmin, kesän kuumimpana sesonkina,  ilmalämpöpumppu olikin jo asennettu ja istuin kotona IHANAN viilentävän puhaltimen kaukosäädin kädessäni, ihmetellen miten nopeasti ja kätevästi kaikki oli käynyt.

Asennus tapahtui sen aikana, kun lenkitin koiran ja vastasin muutamaan sähköpostiin. Aivan käsittämätöntä.”

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,