Daikin Stylish N valkoinen

1991,00 

Tyyliä, joka voittaa kylmyyden.

 • Stylish N lämmitysteho on 5.6 kW -5 °C ulkolämpötilassa ja mahtava 4.8 kW -15 °C pakkasella
 • Ainutlaatuinen Flash Streamer -ilmanpuhdistus
 • Äärimmäisen hiljainen (jopa 19 dBA)
 • Takkatoiminto: kun tulisija lämmittää ei sähköä tuhlata, mutta puhallin jakaa lämpöä tasaisemmin
 • Kehitetty pohjoisen olosuhteisiin: testattu -25 °C pakkasessa
 • Erinomainen vuosittainen hyötysuhde: SCOP jopa 5.17
 • Paras energialuokitus: A+++
 • Tilasuositus: 50-140 m²

Katso esite tästä

Tuotteen hinta ei sisällä asennusta.

Voit valita asennuspalvelun tuotteelle ”Palvelut” -tuoteryhmästä.

Kuvaus

TUOTTEEN OMINAISUUDET

 • Lämmitys toimii luotettavasti alhaisissakin lämpötiloissa, jopa -25 °C asti
 • Kun se on asennettu lähelle lämmityslaitetta (esim. takka tai uuni) ja asetettu lämpötila on saavutettu, tuuletin pysyy käynnissä ja tuottaa tasaisen lämpötilan koko talossa
 • Kompakti ja toimiva muotoilu kaikkiin sisätiloihin, matta kristallinvalkoinen pinta
 • Coanda-vaikutus optimoi ilmavirtauksen mukavaa sisäilmaa varten. Erityisesti suunniteltujen läppien avulla saadaan parempi lämpötilajakauma koko huoneessa tarkasti suunnatun ilmavirran ansiosta
 • Ajantasaisen teknologian ja sisäänrakennetun älykkyyden ansiosta kausittainen tehokkuus yltää jopa luokkaan A+++ jäähdytyksessä ja lämmityksessä.
 • Teholämmitys lämmittää kodin nopeasti, kun ilmastointilaite käynnistetään. Asetettu lämpötila saavutetaan 14% nopeammin kuin normaalilla ilmastointilaitteella (vain pari)
 • Älykäs lämpöanturi määrittää huoneen senhetkisen lämpötilan ja jakaa ilman tasaisesti huoneeseen ennen vaihtoa ilmakiertoon, jossa lämmin tai viileä ilma suunnataan sitä tarvitsevalle alueelle
 • Daikin Residential Controller (lisävaruste): Säädä sisäilmaa mistä tahansa sovelluksen avulla lähiverkon tai Internetin kautta.
 • Ääniohjaus Amazon Alexan tai Google Assistantin yhteydessä päätoimintojen, kuten asetusarvon, toimintatilan, puhallinnopeuden jne. ohjaukseen
 • Valitsemalla R-32-kylmäainetta käyttävän tuotteen ympäristön kuormitus vähenee 68 % verrattuna R-410A-kylmäaineeseen, mikä johtaa alhaisempaan energiankulutukseen johtuen R-32:n paremmasta energiatehokkuudesta
 • Flash Streamer käyttää elektroneja ilmassa olevien pölyhiukkasten kemiallisia reaktioita varten ja hajottaa allergeenit, kuten siitepöly ja homeitiöt sekä poistaa epämiellyttävät hajut tuottaen parempaa ja puhtaampaa ilmaa
 • Lähes äänetön: yksikkö on niin hiljainen, että melkein unohdat sen olemassaolon.

COANDA-ILMIÖ
Stylish hyödyntää Coanda-ilmiötä ja ohjaa ilmavirtaa eri tavoin riippuen siitä, tarvitaanko lämmitystä vai jäähdytystä. Jäähdytettäessä Stylish suuntaa ilmavirtauksen katon suuntaisesti, lämmitettäessä taas seinää pitkin alas ja edelleen lattiaa pitkin. Tuloksena on mahdollisimman tasainen lämpötila koko huoneessa.

FLASH STREAMER

Daikin Flash Streamer on ainutlaatuinen ilmanpuhdistin, joka puhdistaa sisäilmaa ja poistaa siitä mm. pölyä, allergeeneja, epäpuhtauksia, siitepölyä ja hajuja. Kaikki tämä tapahtuu vaivattomasti samalla kun huoneilmaa lämmitetään tai jäähdytetään.

KYLMÄÄN ILMASTOON

Pohjoismaihin on asennettu jo yli 150 000 Daikin-lämpöpumppua! Myös Stylish on kehitetty erityisesti Pohjoismaiden kylmää ilmastoa varten. Ilmalämpöpumppu on testattu -25 °C pakkasessa.

VAKAA LÄMPÖTILA

Stylishin älykäs lämpötila-anturi tarkkailee jatkuvasti huoneen pintalämpötiloja. 64 eri pisteen lämpötilatietojen avulla ilmavirta ohjataan juuri sinne, missä sitä tarvitaan. Tämän ansiosta sisäilmasto on aina mahdollisimman mukava.

TAKKATOIMINTO

Takkatoiminto pysäyttää lämmityksen, kun käyttäjän asettama lämpötila on saavutettu – tämä säästää sähköä ja rahaa. Samalla puhallin jakaa tulisijan lämpötilaa tasaisesti koko huoneeseen. Kun tulisijan lämpö hiipuu, lämmitys käynnistyy automaattisesti uudelleen. Näin saat takan tai muun tulisijan käytöstä suurimman mahdollisen hyödyn.

ERITTÄIN HILJAINEN

Daikin on suunnitellut aivan uudenlaisen, hiljaisen ja silti tehokkaan puhaltimen erityisesti Stylishin kompaktia ja solakkaa sisäyksikköä varten. Uuden puhaltimen ja tehokkaan lämmönvaihtimen ansiosta Stylish on huipputehokas, mutta lähes äänetön.

OSA ÄLYKOTIA

Daikin Stylish on osa kodin älykästä hallintajärjestelmää ja toimii IFTTT ja KNX -ympäristöissä. Daikin soveltuu siten mm. Somfy, Delta Dore ja Fifthplay -kotiautomaatiojärjestelmien kumppaniksi.

WIFI

Sisäänrakennetun Wi-Fi-ohjauksen avulla voit hallita lämmitystä ja jäähdytystä älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella internetin kautta mistä ja milloin tahansa.

PALKITTUA TYYLIÄ

Daikin Stylish sopii nimensä mukaisesti huomaamattomaksi ja tyylikkääksi osaksi kotiasi. Stylish on palkittu lukuisissa kansainvälisissä designkilpailuissa.

SISÄYKSIKKÖ   FTXTA-CA

Jäähdytys Min./nim./maks. kW 1,2/3,0/4,6
Lämmitys Min./nim./maks. kW 0,8/3,2/7,1
Lämmityskauden lämpökerroin SCOP 5,12
Äänenpaine Jäähdytys H/P/K/S* dBA 20/25/32/43
Lämmitys H/P/K/S* dBA

kW

19/24/31/41

5,6 / 5,3 / 4,6 / 4,3 / 3,7

Lämmitysteho -5 / -10 / -15 / -20 / -25 °C
Teho Nim. kW 0,64

ULKOYKSIKKÖ RXTA-C

Mitat                 (Korkeus x leveys x syvyys) mm 605x930x376
Äänenpaine Jäähdytys Nim. dBA 48
Lämmitys Nim. dBA 49
Suositeltu sulakekoko A 16

Esite Daikin Stylish N

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Daikin Stylish N valkoinen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

”Ilmalämpöpumppu on paras investointi kodissa viihtymiseen”

Lämpöpartio asensi Piritta Hagmanin kotiin ilmalämpöpumpun tuomaan asumismukavuutta, sekä auttamaan kodin lämmityksessä. Piritta kuvaili kokemuksiaan sosiaalisessa mediassaan näin:

”Mikään ei ole ollut niin hyvä investointi kodissa viihtymiseen ja unenlaadun parantamiseen kuin ilmalämpöpumppu!

Homma eteni kuukausi sitten näin; Lähetin Lämpöpartiolle tarjouspyynnön ja valehtelematta 3min myöhemmin olinkin jo saanut sen sähköpostiini. Lämpöpartiosta myös soitettiin saman iltapäivän aikana, koska kyselin muutamaa extra-asiaa ja ne selvitettiin minulle heti. Kaksi viikkoa myöhemmin, kesän kuumimpana sesonkina,  ilmalämpöpumppu olikin jo asennettu ja istuin kotona IHANAN viilentävän puhaltimen kaukosäädin kädessäni, ihmetellen miten nopeasti ja kätevästi kaikki oli käynyt.

Asennus tapahtui sen aikana, kun lenkitin koiran ja vastasin muutamaan sähköpostiin. Aivan käsittämätöntä.”

Daikin

Daikin on maailman johtava lämpöpumppujen valmistaja. Yrityksen historia jäähdytys- ja lämmitysteknologian kehittäjänä alkaa jo vuodesta 1924. Suomessa Daikin on toiminut vuodesta 1974 alkaen. Pohjoismaissa on käytössä yli 250 000 Daikin-ilmalämpöpumppua, ilma-vesilämpöpumppua ja maalämpöpumppua.

Daikin on ainoa valmistaja, joka suunnittelee ja valmistaa itse kaikki lämpöpumppujen keskeiset elementit: kylmäaineet, kompressorit ja lämmönvaihtimet sekä niitä ohjaavat ohjelmistot. Tämä kokonaisuuden hallinta on Daikinin laadun tae. Kaikki lämpöpumppujen komponentit toimivat yhteen ja palvelevat tehokkaasti samoja päämääriä: energiankulutuksen pienentämistä ja asumismukavuuden lisäämistä.

Daikin logo