Mitsubishi Heavy Aisu 35

1890,00 

 

 • Vain viilennyskäyttöön
 • Jäähdytysteho max 3,7 kW
 • SEER 7,3
 • Energiatehokkuus A++
 • Tilasuositus: 60-90 m²

Siroksi muotoiltu – AISU R32
Mitsubishi Heavyn AISU-jäähdytin on muotoiltu kauniisti pohjoismaiseen sisustukseen sopivaksi, mutta laite on paljon muutakin kuin vain komea ulkokuori. Aisulla jäähdytät huoneilman juuri sopivan viileäksi, jotta saat siitä raikkaamman ja miellyttävämmän hengittää. Jo muutaman asteen jäähdyttämisellä poistat sisäilmasta huomattavan määrän kosteutta. Samalla vältät siite- ja katupölyn tunkeutumisen sisätiloihin, kun ikkunoita ei tarvitse pitää auki. Jäähdyttimen tehokkaat suodattimet poistavat myös osan ilmassa leijuvista epäpuhtauksista.

Katso esite tästä

Tuotteen hinta sisältää perusasennuksen!

Hinta ei koske taloyhtiökohteita. Pyydä tarjous tästä

Kuvaus

TUOTTEEN OMINAISUUDET

Tehokas ilmansuodatus
Aisun karkeasuodattimet vähentävät huonepölyä tehokkaasti ja ovat helposti käyttäjän puhdistettavissa.

Self Clean – itsepuhdistustoiminnolla laite puhdistaa sisäyksikön kennoston, joka ennaltaehkäisee kasvustojen muodostumista sisäyksikköön.

Sleep Timer- ja ON/OFF Timer –ajastintoiminnot

Ajastintoiminnoilla saat jäähdyttimen päälle ja pois päältä haluamaasi aikaan. Voit valita miellyttävimmän lämpötilan töistä paluusi aikaan, nukkumaanmenoaikaasi tai vaikka aamuherätyksesi aikaan. Anna makuuhuoneen viilentyä yön aikana ja herää miellyttävästi haluamassasi lämpötilassa ja virkeänä.

Program Timerilla saat lämpöpumpun ajastettua käynnistymään ja sammumaan haluamanasi aikana. Ohjelma toistaa itseään päivittäin.

High Power -pikatoiminnolla saat aikaiseksi nopean tehojäähdytyksen. Tehojäähdytys on käytännöllinen esim. saavuttaessa kotiin, jossa lämpötila halutaan laskea nopeasti.


Vuoriston raikkautta ja viileyttä
Mitsubishin käyttämä kennotekniikka mahdollistaa huippujäähdytystehon myös sirorakenteisemmasta sisäyksiköstä. Jäähdytä sisäilmaa vain muutama aste (suositus 22 – 23°C) – ja samalla poistat sisätiloista helposti jopa 1,5 litraa vettä tunnissa. Saat huomattavasti raikkaamman ja miellyttävän ilman hengittää. Lisäksi vältät siitepölyjen, katuepäpuhtauksien ja jopa pienten eliöiden tunkeutumisen sisätiloihin, kun ikkunoita ei tarvitse pitää avoimina. Aisu-jäähdyttimen suodattimet poistavat myös osan ilmassa leijuvista epäpuhtauksista.

Tyylikkyyttä kotiin
Mitsubishi Heavyn tapaan myös Aisussa on tyylikkään puhdaslinjainen pyöristetty italiainen muotoilu, joka sopii erinomaisesti pohjoismaiseen sisustusmakuun. Hyvin muotoiltu ja asennettu ilmalämpöpumppu on kodin ja loma-asunnon huomaamaton osa – siro ja hiljainen.

Mitsubishi Heavy Aisu -jäähdyttimessä vedon tunne on minimoitu ja mukavuus maksimoitu
Mitsubishi Heavy Industries valmistaa monia laitteita pienistä suuriin – myös lentokoneita ja niiden aerodynaamisia osia. Mitsubishi Heavyn ilmalämpöpumppujen sisä- ja ulkoyksikön puhalluksen suunnittelussa on hyödynnetty tätä tietotaitoa.  Perusideana Mitsubishi Heavyn ilmalämpöpumpuissa on mahdollisimman suuri ilman liikkuvuus mahdollisimman pienellä energia- ja äänimäärällä.  Siksi sisäyksikön puhallus ja sen ohjaus edustavat ilmalämpöpumppualan huippua. Ääni on tasainen ja huminaton, sillä kennon ja sen lamellien aerodynaamisella muotoilulla on saavutettu sujuva ilmavirran kulku ja mahdollisimman suuri lämmön luovutuspinta parantamaan energiatehokkuutta.

Ulkoyksikkö
Pienikokoinen, hiljainen ja lähes värinätön ulkoyksikkö on helppo sijoittaa vaativimpiinkin kohteisiin, kuten rivitalojen terasseille tai kerrostalojen parvekkeille. Ulkoyksikön ritilä parantaa ilman ulosvirtausta ja hajottaa äänen pehmeäksi ja ilmavirtauksen tasaisesti ympäristöön, jolloin pistemäistä melukuormaa tai äärimmäistä viimaa ei pääse syntymään.

Ympäristöystävällinen ja energiatehokas
Ympäristöystävällinen kylmäaine R32 minimoi ympäristövaikutuksen. Tehokkailla jäähdytyslaitteilla viilennät kotisi energiatehokkaasti ja nopeasti ja monipuoliset ajastusohjelmat tehostavat jäähdyttimen energiatehokasta käyttöä entisestään.

Sisäyksikkö SRK35ZSP-W
Ulkoyksikkö SRC35ZSP-W  
Jäähdytys Jännite 1~vaihe, 220-240V, 50Hz
  Nimellinen jäähdytysteho (min~- max) 3,2 (0,9~3,7)
  Sähköteho (min~max) kW 0,91 (0,2~1,32
  EER 3,52
  SEER 7,3
  Energialuokka A++
  Max käyntivirta A 9
Sisäyksikkö Äänitaso, dB(A) 45/36/23
  Ilmanvirtaus m3/h 9,5/6,8/4,2
  Koko (KxLxS), mm 267 x 783 x 210
  Paino, kg 7,0
Ulkoyksikkö Äänen painetaso 48
  Ilmanvirtaus 22,8
  Koko (KxLxS) 540 x 645 (+57) x 275
  Paino 29
Tekniset tiedot Maks. putken pituus m 15
  Maks. korkeusero m 10
  Kylmäainetäytös, R32, GWP 675 kg (m) 0,68 (15 m)
  Lisätäytös g/m (yli 10 m) 20
  Putkikoko, neste/kaasu “ 1/4” / 3/8”
  Toiminta-alue (ulkolämpötila) °C -15 – 46
  Säädin Kaukosäädin sisältyy toimitukseen

Tuoteseloste Aisu35

Energiamerkki Aisu35

Olemme asentaneet yli 10000 lämpöpumppua eri puolille Suomea. Saat meiltä ilmalämpö- tai viilennyspumpun asennuksen kiinteällä hinnalla ammattilaisen tekemänä ja takuutyönä. Myönnämme asennuksellemme 5 vuoden takuun ja työ on kotitalousvähennyskelpoista.

Asennuksen suorittavat Lämpöpartion omat asentajat. Kaikilla asentajillamme on tarvittava Tukesin myöntämä kylmäalan pätevyys.

Verkkokauppamme ilmalämpö- ja viilennyspumput sisältävät perusasennuksen, joka riittää useimpiin kohteisiin.

Perusasennukseen kuuluu:

 • Asennus sisältää kaikki pientarvikkeet
 • Asennuksessa sisä- ja ulkoyksikkö ovat ulkoseinän vastakkaisilla puolilla ja 2.5 metrin korkeudessa. (1. kerros)
 • Läpivienti 1 kpl (ei vaadi erikoistyökaluja, esim. puurakenteinen seinä)
 • Seinäläpiviennin tiivistys
 • Ulkoyksikön asennus seinätelineelle
 • Ulkoyksikön tärinänvaimentimet 4 kpl
 • Sisäyksikön kondenssiveden putkitus samaan kouruun kylmäaineputkien kanssa 5 m
 • Lämpöpumpun sähköistys maadoitetusta pistorasiasta. sis. tarvikkeet
 • Kylmäaineputkitus sisä- ja ulkoyksikön välille pintavetona max. 5 m
 • Kylmäaineputkien kotelointi ulkoseinällä max. 8 m (valkoinen kouru)
 • Kylmäputkiston liitokset, tyhjiöinti, liitosten testaus ja tiiveyskoe
 • Lämpöpumpun koekäyttö
 • Lämpöpumpun käyttöönotto ja käytönopastus
 • Käyttöohjeet ja dokumentointi
 • Asennuksesta syntyneiden roskien siivous ja jätteiden käsittely
 • Saatuamme tilauksen olemme teihin yhteydessä asennuksen aikataulusta!

Mahdolliset lisätyöt:

Mistä mahdollisia lisätöitä voi sitten tulla? Joskus sisä- ja ulkoyksikköä ei voi asentaa suoraan vastakkaisille puolille, vaan etäisyyttä joutuu kasvattamaan. Sisäyksikkö tulee yläkertaan tai haluatkin maatelineen seinätelineen sijaan. Myös seinärakenne voi hidastaa asentamista ja tarvitaan järeämpää kalustoa reiän tekemiseen, tai vaan vanhan pumpun tilalle halutaan uusi pumppu.

Alla olevista hinnoista (sis. alv24%) voit tarkistaa mahdollisten lisätöiden kustannukset. Mahdolliset lisätyöt laskutetaan asennuksen jälkeen.

 • Maateline 100 €
 • Kuivatimanttiporaus 100 €/läpivienti (tiili, siporex tai pelti)
 • Timanttiporaus 180 €/ läpivienti (teräsbetoni, luonnonkivi, liuskekivi)
 • Vanhan ilmalämpöpumpun purku ja kierrätys 100 €/kpl
 • Sisäyksikön asennus 2. kerrokseen 100 €
 • Sisä- ja ulkoyksikön etäisyys 5–10 metriä / 100 €
 • Sisä- ja ulkoyksikön etäisyys 10–15 metriä / 200 €
 • Mahdolliset muut lisätyöt laskutetaan erikseen 75 €/h + tarvikkeet

Alla olevat työt eivät kuulu asennussisältöön:

 • Asennuspaikan raivausta, kuten huonekalujen siirtoa
 • Telinekustannuksia, jos on normaalista poikkeavia asennuskorkeuksia
 • Maatelineen alustan maarakennustöitä

Kotitalousvähennys:

 • Ilmalämpöpumpun perusasennuksen töiden osuus, sekä mahdolliset lisätyöt kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin. Vähennys on 40 % työnosuudesta. Perusasennuksen työnosuus on 799 euroa, eli vähennyksen osuus 319,60 euroa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mitsubishi Heavy Aisu 35”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ilmoitus pätevöidyn asennusliikkeen käyttämisestä

Ilmalämpöpumppu on kylmälaite, joka sisältää fluorattuja kasvihuonekaasuja. Tämän vuoksi sen saa asentaa vain pätevöitynyt ja luvan omaava asentaja. Lämpöpartion tulee myyntiliikkeenä varmistaa, että kylmäpiirin kytkee pätevöitynyt asennusliike tai asentaja. Tämän vuoksi edellytämme, että ilmalämpöpumpun ostaja, joka ei käytä asennuspalveluitamme ilmoittaa, kuka asennuksen suorittaa.

Suomessa pätevöidyt asennusliikkeet löytyvät Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin toiminnanharjoittajarekisteristä.

F-kaasuja sisältävien laitteiden ostolomake_Ilmalämpöpumput (1)

Mitsubishi Heavy Industries

Mitsubishi Heavy IndustriesAir Conditioning Europe, Ltd. (MHIAE) on uusi yritys, jonka emoyhtiö Mitsubishi Heavy Industries Ltd. (MHI) on perustanut erilaisille LVI-ratkaisuille Euroopassa. MHIAE tarjoaa korkealaatuisia järjestelmiä ilman ja veden jäähdyttämiseen sekä lämmitykseen niin asumiseen kuin kaupallisiin ja teollisiin ympäristöihinkin. Emoyhtiö MHI:lla on kokemusta jäähdytysjärjestelmien suunnittelusta ja valmistuksesta jo vuodesta 1920 lähtien.

Mitsubishi Heavy -yhteisöllä on vahva vastuuntunto, joka juontaa juurensa 140 vuoden taakse. Yksi kolmesta perusperiaatteesta on Shoki Hoko – eli vastuu, joka yrityksellä on yhteiskunnalle. Tämä tarkoittaa, että Mitsubishi kehittää innovaatioita ympäristön suojelemiseksi. Mitsubishi Heavy Industries pyrkii kestävän energian ja ympäristön strategisen suunnittelun osastollaan kehittämään ja tarjoamaan ihmisille tulevaisuuden teknologiaa, jonka avulla ihmiset voivat elää tulevaisuudessa turvallista ja varmaa elämää.

Mitsubishi Heavy Industries logo